PDA

View Full Version : Hormonal panel for females is the labs I need?



chapmane39
04-16-2015, 01:57 PM
Just want to make sure I'm getting the right stuff checked. Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk

ponyboy
04-16-2015, 02:03 PM
That's what I use, after receiving advice from others. I'm doing something wrong though, I'm not getting a test number, just a higher than 1600.


Sent from my iPhone using Tapatalk

chapmane39
04-16-2015, 02:03 PM
It says it doesn't go over 1500


Sent from my iPhone using Tapatalk

Skip Foursome
04-16-2015, 02:05 PM
I opened the female hormone panel in this link to show you the exact test you want and you can take it from there. I am guessing you are doing this for baseline before you start AAS so this is a good one to start with.

http://www.privatemdlabs.com/lab_tests.php?view=category_result&show=1032&category=6&search=#1032

- - - Updated - - -


It says it doesn't go over 1500


Sent from my iPhone using Tapatalk

You will be under that if you are not juicing.

chapmane39
04-16-2015, 02:06 PM
Yeah man. Want to see where I'm at so I'll know what I need as far as AI and stuff goes. Plus I want to make sure I'm not already menopausal


Sent from my iPhone using Tapatalk